9 juni: Familiedag VV Roden 2018

Op zaterdag 9 juni aanstaande zullen we de traditionele familie/club dag van VV Roden houden. Een dag die is bedoeld voor een ieder die VV Roden een warm hart toedraagt.

Dit jaar hebben we gekozen voor een iets andere invulling dan de laatste jaren.
Het programma ziet er als volgt uit:

•In de morgen en begin van de middag een toernooi voor de JO09 en JO11.
•Van 14.00 uur tot 17.00 uur een onderling toernooi voor alle overige jeugd (meisjes en jongens)
•Vanaf 16.00 uur paalgevecht voor iedereen die daar aan mee wil doen.
•Gehele dag diverse springkussens e.d.
•Vanaf 17.00 uur barbecue voor teams en individuele leden.
•Live muziek met medewerking van Robert Pater.

Barbecue
De ideale gelegenheid om het seizoen af te sluiten met je team, maar ook met trainers, leiders en ouders etc.
Wij verzorgen een complete barbecue, salades en stokbrood vanaf 17.00 uur.
Een kok zorgt voor de bereiding van het vlees. Je krijgt per team de beschikking over een gereserveerde tafel (binnen of buiten) en kunt dan gezellig het seizoen afsluiten. De consumpties zijn vanaf 17.00 uur voor een speciale prijs. Alles (met uitzondering van cola bb) is dan voor € 1,- verkrijgbaar.

Deelname aan de barbecue kost € 1,- per stukje vlees. Als je hier aan deel neemt krijg je salade en stokbrood erbij. Ook patat is voor € 1,- verkrijgbaar.

Opgave kan door middel van het sturen van een mail naar voorzitter@vvroden.nl Graag team, aantal personen en contactpersoon vermelden. Betaling op de dag zelf.

Wil je zonder team mee doen? Op de middag zelf kun je hier bonnen voor kopen.

Paalgevecht
Om 16.00 uur zullen we starten met het kampioenschap paalvechten. In verschillende categorieën (leeftijd en geslacht) kan er worden gestreden en bij verlies val je in de waterbak.
Sport en vermaak in één. Opgave kan ter plaatse.

Ten slotte
Heb je nog vragen en of opmerkingen dan kun je terecht bij René Tuinstra (06-30824758) of Hans de Vries (voorzitter@vvroden.nl – 050-5013907).

poster familiedag