Actiedag 6 oktober 2017

Beste leden, ouders/verzorgers, sponsors en vrienden van v.v. Roden,

Zoals jullie wellicht weten organiseren we aanstaande vrijdag, 6 oktober, een “Actiedag” bij v.v. Roden. Deze dag organiseren we vanuit noodzaak nadat er afgelopen zomer tot twee keer toe is ingebroken op ons sportpark en er veel materialen zijn gestolen, zoals elektrisch gereedschap en zelfs onze zitmaaier… Om geld in te zamelen voor het vervangen van deze zeer belangrijke materialen plus de aanschaf van een goed beveiligingssysteem, organiseren we deze “Actiedag”.

We beginnen om 16.00 uur met de opening door wethouder Auwema gevolgd door een sponsorloop voor de gehele jeugdafdeling. Onze jeugdspelers zullen geld in te zamelen door zoveel mogelijk rondjes te lopen en zo de club te steunen. Wilt u ook onze club steunen maar is er nog geen jeugdlid bij u langs geweest met een sponsorformulier? In dat geval heeft u nog de mogelijkheid om onze voorzitter Hans de Vries te sponsoren, want hij gaat zelf ook meelopen! Dus wilt u Hans aanmoedigen met een bedrag per rondje of een vast bedrag, neem dan even contact op met voorzitter@vvroden.nl of bel even met 06-41547560 of 06-10897370. En voor de drie jeugdleden per leeftijdscategorie die het hoogste bedrag bij elkaar lopen worden leuke prijzen beschikbaar gesteld! De spelers t/m 13 jaar beginnen om 16.10 uur en de spelers van 14 t/m 19 jaar starten om 17.00 uur.

Om 18.00 uur begint er een bijzondere wedstrijd tussen Oud Roden en Oud Peize. Bernard Rademaker en Riekus v.d. Velde hebben voor Roden een prachtig team weten samen te stellen met illustere namen als Dick Schothorst, Lucien Sahetapy, Alco Joosten en Bart Giezen. Peize heeft Gerard Mensinga en Marco Wekema bereid gevonden een team samen te stellen, en zij komen o.a. met Michiel Venema, Rene Suurd , Hendrik Timmer en een stuk of vier heren Gritter naar Roden.

In de pauze van deze wedstrijd hebben we Showband Noordenveld bereid gevonden een optreden te verzorgen. Zij zullen voor het eerst in Roden hun “Kerkrade-show” opvoeren waar ze heel veel succes mee hebben gehad in het land bij diverse shows. Ook dit mag u niet missen.

Daarnaast is onze kantine de gehele avond omgetoverd in een prachtig Oktoberfest met gezellige feestmuziek van 2 DJ’s die ons de heel avond zullen vermaken. Ook aan de inwendige mens is gedacht want we verkopen o.a. heerlijke saté, broodjes hamburger en broodjes braadworst.

Eén van de hoogtepunten van de dag zal de geweldige verloting zijn met prachtige prijzen. De plaatselijke middenstand heeft ons erg geholpen met vele prijzen zoals dinerbonnen, nieuwe voetbalschoenen en boodschappenpakketten, maar er zijn ook hele andere prijzen zoals een gesigneerd shirt van PSV, keeperhandschoenen van Jeroen Zoet en VIP-kaarten voor wedstrijden van GIJS, Donar, SC Heerenveen en FV Groningen. Zeker de moeite dus om even mee te doen!

Voor de kinderen is er een groot springkussen en is er een opblaasbare pannakooi op het sportpark aanwezig.

We nodigen u van harte uit om langs te komen aanstaande vrijdag en er samen een prachtige dag van te maken. Graag tot vrijdag!

Namens het bestuur van v.v. Roden,

Wietse Rozema