Nieuwe opzet velddienst

Beste leden,
Ook voor het komende seizoen heeft de club weer mensen nodig om de velddienst rond te krijgen. Vanwege een te kort aan vrijwilligers willen we graag een beroep doen op de ouders van de jeugdleden en ook de oudere leden.
Vanaf zaterdag 30 september willen we de velddienst indelen per team. Dat houdt in dat een ouder van een team de velddienst voor zijn/haar rekening neemt. Dat zal gebeuren in tijdsvakken van maximaal 2,5 uur. De indeling passen we aan aan de wedstrijden die er gespeeld worden. Hierdoor is het altijd goed te combineren en is men in staat om toch aanwezig te zijn bij de wedstrijd van uw zoon/dochter. De planning voor de nieuwe opzet volgt zo spoedig mogelijk. We hopen als club op de medewerking van iedereen en willen alle leden en ouders bij voorbaat bedanken voor de hulp.
Een sportieve groet.