Opbrengst Actiedag 6 oktober 2017

Afgelopen vrijdag stond de v.v. Roden Actiedag op het programma met een sponsorloop, een wedstrijd tussen Oud Roden en Oud Peize, een grote verloting en een Oktoberfest in onze kantine. Terugkijkend op deze dag kunnen we maar tot één conclusie komen; het was fantastisch!

Heel veel kinderen met volle sponsorformulieren die vele rondjes liepen, een leuke wedstrijd tussen de “oude” voetballers, een verloting die helemaal uitverkocht was en een super gezellig Oktoberfest! Langs deze weg willen we iedereen heel hartelijk bedanken voor zijn of haar hulp, de dag is echt een succes geworden dankzij onze vrijwilligers, leden, supporters en sponsoren! Allemaal hel erg bedankt!

De exacte opbrengst is nog niet bekend, maar bij de laatste tussenstand stond de teller op zo’n € 9.000 en dat is meer dan we hadden durven dromen!
De kinderen hebben hun sponsorformulier weer meegekregen om komende week hun bijdragen te kunnen ophalen bij hun sponsoren. Het inleveren van de sponsorformulieren en het opgehaalde geld kan op de volgende momenten:
Zondag 8 okt van 13.00 uur tot 14.00 uur
Woensdag 11 okt van 16.00 tot 17.00 uur
Woensdag 11 okt van 19.00 tot 20.00 uur
Donderdag 12 okt van 19.00 tot 21.00 uur
Zaterdag 14 okt van 10.00 tot 12.00 uur

Tijdens deze momenten is er iemand in de bestuurskamer aanwezig om alles in ontvangst te nemen.

Op deze momenten kunnen ook de prijzen van de verloting worden opgehaald, voor zover dat nog niet gegaan is.