Start jeugdtrainingen nieuwe seizoen

Een nieuw voetbalseizoen staat voor de deur. Tijd om weer te beginnen met trainingen en het spelen van oefen- en/of bekerwedstrijden.

• De trainingen van de selectiegroepen bovenbouw (dit zijn JO19-1, JO17-1 en 2, JO15-1 en 2 en JO13-1) én de gehele onderbouw beginnen in de week van maandag 20 augustus a.s..
• De trainingen van de overige teams beginnen in de week van maandag 27 augustus a.s.
• De keeperstrainingen van de bovenbouw beginnen op maandag 3 september a.s.

Het trainingsrooster met daarop de trainingsdagen en -tijden wordt medio augustus gepubliceerd.

Het is mogelijk dat een trainer van een trainingsgroep eerder begint dan hierboven vermeld. In dat geval ontvangen de betreffende spelers hierover apart van hun trainer bericht.

De drie ronden bekerwedstrijden worden gespeeld op de zaterdagen 1, 8 en 15 september a.s.

We wensen iedereen binnen de jeugdopleiding alvast een heel mooi voetbalseizoen toe.

Jan Louwes,
voorzitter Technische Commissie Jeugd.