v.v. Roden is deelnemer aan de 13e Poiesz Jeugd Sponsor Actie

De komende weken is vv Roden één van de deelnemers aan de 13e Poiesz Jeugd Sponsor Actie.
Bij elke 10 euro aan boodschappen krijgen Poiesz klanten een Jeugd Sponsor Munt, maar er zijn meer mogelijkheden om extra sponsormunten te ontvangen.
In de Poiesz-folder staan wekelijks speciale Jeugd Sponsor Aanbiedingen waar klanten van Poiesz van kunnen profiteren. Bij deze aanbiedingen worden extra’s sponsormunten uitgegeven.

Wij moedigen mensen daarom aan om Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van v.v. Roden bij de Poiesz supermarkt in Nieuw Roden helpt u al mee.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van v.v. Roden, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd.
Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 12 februari t/m 8 april 2018 bij alle Poiesz supermarkten.

v.v. Roden kan ook 500 extra Jeugd Sponsor Munten verdienen.
Ga vanaf 12 februari naar deze link en stem op Roden!

De 50 clubs met de meeste stemmen krijgen aan het eind van de Jeugd Sponsor Actie 500 sponsormunten! Een enorme boost voor onze club!
Iedereen die stemt maakt bovendien kans op Poiesz waardebonnen. Stemmen kan vanaf maandag 12 februari!